Image

„ГРИН ПЛАСТ“ ЕООД

ЗА НАС

Нашето мото е: Да живеем в хармония с природата и да използваме богатството на българските билки за подобряване качеството на живота.

Да се обърнем към природните дадености и да ги внедрим в нашия Нов начин на живот.

Да подобрим здравето и продължителността на живот с помощта на натуралните продукти,  които ни е предоставила природата.

НОВ ПОДХОД ЗА НОВ ЖИВОТ С НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ.

Основна дейност:  разработване и създаване на собствени рецепти за производство на натурални продукти за консумация, за тялото и за бита на основата на натурални масла, билки и естествени материали за цялостно подобряване на качеството на живот на човека. Използват се основно билки и масла добивани на територията на България. Производствената лаборатория е в екологично чист район в полите на Рила планина. Използват се естествени водоизточници и изворна вода. Продуктите се тестват в различни независими лаборатории преди да се пуснат за производство.

Произвежданите продукти са Нотифицирани съгласно Европейски регламент ЕО 1223/2009

Цели: Директно достигане до крайните клиенти и хората приветстващи натуралният начин на живот. Запазване на добро здраве, добро физическо състояние, хармонично функциониране на цялата енергоинформационна система на човека, подобряване и удължаване живота на хората.

                   

Управител:  Саркис Инджиян

Доставката се извършва с Еконт и се заплаща от купувача. Рекламация само при преглед в офис на Еконт